Verkoop StadsEiland van start

6 oktober 2023

De verkoop van StadsEiland is van start gegaan!

Aan de rand van de Zwolse wijk Stadshagen verrijst straks een bijzondere plek om te wonen: StadsEiland. Het project bestaat uit 50 woningen – 35 appartementen en 15 grondgebonden woningen – die rondom een collectief woonhof liggen, omgeven door water. Het is onderdeel van De Tippe, een buurt volop in ontwikkeling.

StadsEiland biedt de kans om te genieten van het uitzicht over groen en water, en om deel uit te maken van een levendige gemeenschap. Je kunt ontspannen aan de waterrand, waar je zowel privé als openbare terrassen vindt. In het collectieve hof kan je onder andere een praatje maken met de buren, samen tuinieren, spelen of plukken. De tuin heeft een kas, verhoogde moestuin, een wildbloemen pluktuin en speelplekken voor kinderen.

De woningen hebben een eigentijdse architectuur met veel glas en zorgvuldig vormgegeven buitenruimtes. Een grijs gemêleerde baksteen in combinatie met warmkleurige houten accenten geven het plan een uitnodigende uitstraling. Overal is ruimte gemaakt voor groen, zoals groene zichtdaken, maar ook pergola’s met klimbeplanting. De woning zijn energiezuinig en voorzien van slimme technologie. De appartementen hebben royale loggia’s, terwijl de grondgebonden woningen semi-verscholen buitenruimtes op de begane grond hebben welke zorgen voor privacy en beschutting. Alle woningen hebben toegang tot een verdiepte parkeergarage, die onder het hele plan doorloopt.

De verkoop van StadsEiland is gisteren, 5 oktober, van start gegaan. Bekijk de woningchecker op de projectwebsite. Meer beelden zien? Klik dan hier.