Verkoop Lotus is gestart

16 mei 2024

De verkoop van Lotus in Nieuwegein is gestart!

Maak kennis met Lotus – Het Groene Collectief, waar groen wonen, duurzaamheid en gemeenschap samenkomen en een harmonieuze leefomgeving creëren. De visie? Een symbiotische relatie tussen architectuur en natuur.

In Lotus vind je appartementen en eengezinswoningen, elk met een eigen karakter maar wel verbonden door eenheid. De eerste twee bouwlagen worden straks verrijkt met weelderige gevelplanten, die als ‘groene draad’ door Lotus heenlopen en de gebouwen als het ware aan elkaar lijmt. Architectonische details zoals erkers, bloemkozijnen en volledig groene gevels, geven elke woning karakter. Binnen bieden de woningen veelzijdige leefruimtes, zo hebben we ingezet op eigentijdse woonvormen; de begane grond van de eengezinswoningen leent zich perfect voor een praktijk aan huis of fijne werkruimte.

Sociale interactie staat centraal in het plan. Veranda’s en terrassen nodigen uit tot buurcontacten en versterken het gemeenschapsgevoel. Naast spontane ontmoetingen draait Lotus ook om verbinding; niet alleen van bewoners onderling, maar we hebben het plan ook aan de wijk willen verbinden. Dit doen we door een groene tussenstraat door het plan heen te laten lopen.

Meer beelden van Lotus zien? Klik hier. Nu de verkoop van Lotus is gestart, is ook de verkooppagina live. Bekijken? Klik dan hier.