Waterfront verrijst in Spijkenisse

14 juni 2024

Aan de Oude Maas in Spijkenisse verrijst Het Waterfront. Hier worden zes spectaculaire woontorens gerealiseerd met in totaal 750 appartementen. Met ons ontwerp voor de woontoren Boston mogen wij een bijdrage leveren aan deze ontwikkeling..

Boston, die straks 105 huurappartementen behelst, wordt gerealiseerd in de tweede fase van Het Waterfront. Met woonoppervlaktes van ongeveer 60 m² tot en met 110 m² is er voor ieder wat wils.

De zes torens verschillen in hoogte en in uitstraling, maar vormen samen een duidelijk, imposant geheel. De gebouwen zijn omringd door het park en hebben een levendige plint met een hoogwaardige entree (6 meter hoog met vides). De ontwikkeling bevat een inpandige parkeergarage (onder het dakpark) voor circa 490 auto’s. Daarnaast zijn er in het openbaar gebied nog 210 parkeerplaatsen gereserveerd voor de bewoners en circa 200 voor bezoekers. Direct tussen de torens en de rivier komt een groen park. Voor bewoners een plek om te flaneren, te zonnen en in de verte te turen. Voor kinderen een fijne speelplek.

Meer beelden zien? Klik hier. Meer lezen over Het Waterfront? Klik dan hier.