Portgene in de verkoop

12 februari 2024

In het Zeeuwse dorp Kortgene, met zicht op het Veerse Meer en de haven van Delta Marina voor de deur, is vorige week het nieuwbouwproject Portgene in de verkoop gegaan.

Portgene bestaat uit 18 luxe appartementen die verdeeld zijn over drie gebouwen met ieder drie verdiepingen en een lift. Er zijn verschillende typologieën, variërend in grootte van ca. 112m² tot 133m². Bewoners kunnen hun auto’s straks kwijt in de privégarage op de begane grond, waaraan een hobby-/ werkkamer grenst. Buitenruimtes zijn er in de vorm van loggia’s, waardoor bewoners beschut kunnen genieten van het uitzicht.

De architectuur van Portgene zoekt de balans tussen modern en klassiek op. Dankzij de natuurstenen gevel, gecombineerd met houten latten, krijgt Portgene een warme uitstraling die perfect aansluit op de omgeving. Het plan is toekomstbestendig ontworpen, zo worden de woningen gasloos opgeleverd. Daarbij kunnen bewoners straks, dankzij de samenwerking met CuraeVitel, een gespecialiseerde zorgorganisatie, rekenen op zorg op maat en hulp aan huis. Hierdoor kunnen bewoners op hun oude dag in dezelfde woning kunnen blijven wonen, zelfs wanneer hun gezondheid verandert.

Portgene wordt ontwikkelt door Carédo Comfortwonen, Dirk de Boer van OneDevelopment is gedelegeerd ontwikkelaar. Het project wordt straks gebouwd door Bouwbedrijf Boogert.  Nu de woningen van Portgene in de verkoop zijn, is ook de verkoopwebsite gelanceerd. Om meer beelden van het project te zien, kunt u hier klikken.