Koningslinde in de verkoop

8 september 2023

De Koningslinde is in de verkoop!

Op steenworp afstand van het Nieuwkoopse centrum, aan de Lindelaan, verrijst straks een drietal gebouwen. ‘De Drie Linden’ biedt straks ruimte aan 65 appartementen. In het complex Zomerlinde worden in opdracht van woningcorporatie Woningstichting Nieuwkoop (WSN) 15 appartementen ontwikkeld. In de Zilverlinde komen straks 20 middeldure huurappartementen. Tot slot komen er 30 koopappartementen in de Koningslinde.

Typerend aan de gebouwen is de horizontaal gelijnde architectuur, welke lopen aan de boven- en onderzijde van de balkons. Deze zijn straks uitgevoerd in wit-grijs metselwerk. Het bruin-paarse metselwerk wordt onderbroken door houten gevelpanelen. Dit zorgt voor een speels beeld.

Groen speelt een belangrijke rol in ‘De Drie Linden’, de drie gebouwen zijn omgeven door water en groen. De complexen zijn te gast in de omgeving en gaan mooi op in het landschap. Ook op de balkons is ruimte voor groen, waardoor de drie gebouwen een frisse uitstraling krijgen.

Begin september zijn de appartementen van de ‘Koningslinde’ in de verkoop gegaan. De 7 verschillende woningtypologieën maken het een plek voor verschillende doelgroepen. Meer info over De Koningslinde? Klik hier.

Meer beelden van De Drie Linden zien? Klik dan hier.

De Drie Linden is ontworpen in opdracht van Bolton. Stijlgroep is verantwoordelijk voor het landschappelijk ontwerp.