Fotoboek Hogekwartier

10 november 2023

๐—›๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—ธ๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ: ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฑ๐˜€๐˜„๐—ถ๐—ท๐—ธ.
Begin dit jaar is, na bijna 10 jaar in ontwikkeling te zijn geweest, de nieuwe stadswijk Hogekwartier opgeleverd. De ontwikkeling van Hogekwartier is onderdeel geweest van het programma โ€˜Amersfoort Vernieuwtโ€™, bedoeld om wijken in de stad fysiek en sociaal te verbeteren.
ย 
Ons bureau is verantwoordelijk geweest voor het ontwerp van de twee woontorens Cadenza en Rondine, die de nieuwe entree van de stad markeren vanaf de Hogeweg. Het gehele bouwproces van Hogekwartier is prachtig vastgelegd door fotograaf Fred Oosterhuis Photography. De fotoโ€™s zijn gebundeld in een fotoboek die te bestellen is via zijn website.
ย 
Aan de nieuwe wijk werkten diverse partijen, wij zijn trots dat wij met ons ontwerp een bijdrage hebben kunnen leveren aan deze bruisende stadswijk.
ย