De Goudvogel in de verkoop

4 maart 2024

Vorige week vrijdag, 29 februari, zijn de laatste 10 koopwoningen in De Goudvogel in de verkoop gegaan.
Nu de verkoop van de laatste woningen is gestart, gaat De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen de laatste fase in. De 10 koopwoningen van De Goudvogel bestaan uit drie woonlagen en zijn ongeveer 100m² groot. Het plan kent een eigentijdse architectuur; donkere kaders en reliëf in het metselwerk zorgen voor een gevarieerd gevelbeeld. Zo sluit het plan naadloos aan op de eerdere ontwikkelingen in De Nieuwe Vogelbuurt.
 
De groene woonwijk bestaat uit de deelplannen De Broedvogel, De Zangvogel en tot slot De Goudvogel. De Broedvogel is inmiddels volledig bewoond en binnenkort wordt ook de sleutel van de laatste woningen in De Zangvogel aan de nieuwe bewoners overhandigd. De Goudvogel is de hekkensluiter van het gebied.
 
Tot 7 maart kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor een woning via de projectwebsite van De Nieuwe Vogelbuurt: https://denieuwevogelbuurt.nl/home.
 
Wij zijn trots dat we met ons ontwerp voor 224 woningen een mooie bijdrage aan deze gebiedsontwikkeling hebben kunnen leveren. Op naar de volgende mijlpaal!
Meer beelden van De Nieuwe Vogelbuurt zijn hier te vinden.