Bouw Scala bijna van start

25 maart 2024

Na een periode van ruim vier jaar, gaat de bouw van Scala bijna van start! Inmiddels is de vergunning onherroepelijk en ruim 80% van de 53 appartementen is verkocht.

In het ontwerp van Scala ligt de nadruk op het creëren van een gezonde en duurzame leefomgeving. Bewoners kunnen straks, in de plint, gebruik maken van een Health Center met sportfaciliteiten. Hier kan bijvoorbeeld een yogales gevolgd worden of een bezoek worden gebracht aan de fysiotherapeut. Naast dat sporten en beweging bevorderlijk zijn voor het welzijn, heeft een groene omgeving eveneens een positief effect op de mentale en fysieke gezondheid. Het ervaren van kwalitatief groen begint bij Scala al bij het thuiskomen. Door efficiënte inpassing van het gebouw hebben we ruimte weten te creëren voor de toevoeging van een fraaie parkachtige setting rondom het gebouw.

Ook in het gebouw is dit natuurlijke karakter merkbaar: een uitnodigende patio, groene daken, grote plantvakken en vaste bloembakken dragen hier allemaal aan bij. Daarnaast zorgt de integratie van groen voor een klimaatbestendige leefomgeving en gaat het de negatieve effecten van stedelijke hittestress tegen.

De architectuur van Scala kenmerkt zich door horizontale belijning met grote terrassen rondom. De vaste bloembakken zorgen voor een maximaal binnen-buiten gevoel en bieden daarnaast ook privacy voor de bewoners. De houten gevelbekleding in beige-grijze tint is een mooie tegenhanger van het stoere en robuuste metselwerk van de begane grond.

Wij kijken reikhalzend uit naar de start van de bouw van Scala.

Trots op het team!


ADAM Vastgoed | Aan de Stegge Roosendaal / ADSR | Stijlgroep Landschap & Stedelijke Ruimte | Baas Makelaars | Nuvastgoed | Zilvervink Communicatieadvies | Housing Heroes | De HypotheekFactory

Meer beelden van Scala zien? Klik dan hier.