Bouw Kassenova van start

04 april 2024

Te midden van het groene Westland, is de bouw van Kassenova aan de Vaart van start gegaan. Het project, gelegen in de woonwijk Waelpolder, markeert een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van deze regio.

Het project omvat een diverse mix van woningen, waaronder 8 watervilla’s, 5 exclusieve penthouses, 23 luxe appartementen en 40 betaalbare koopwoningen. Wat Kassenova echt uniek maakt is de integratie van natuurlijke elementen in het ontwerp. Beplanting op de terrassen en het klimgroen tegen de gevel van het appartementengebouw, dragen bij aan de vriendelijke ambiance en het versterkt de band met de omgeving.

Bijzonder zijn de watervilla’s, waarvan de tuinen aansluiten op doorgaand water. Dit zorgt niet alleen voor een fijne omgeving, het biedt ook de mogelijkheid om de waterwegen van het Westland te verkennen met een boot.

Terwijl de bouw van start is gegaan, is er nog een beperkt aantal appartementen en watervilla’s beschikbaar op de projectwebsite. Trots op de gezamenlijke inspanningen van ons samenwerkingsteam!

Meer beelden van Kassenova zien? Klik dan hier.