Zeezicht in Scheveningen opgeleverd

12 februari 2021

 

Onlangs is Zeezicht in Scheveningen opgeleverd. Zeezicht heeft door de gekromde gevel altijd de wind in de zeilen. De unieke vorm van het gebouw is geïnspireerd op het grootzeil en de beëindiging van de gevel is als de boeg van een scherp jacht. De bijzondere gevel voorziet de bewoners van een ruim balkon en een fantastisch uitzicht over de voorhaven, de zee, de duinen, de haven en de stad. De locatie van het gebouw geeft een onbelemmerd zicht vanaf alle verdiepingen.

Bij binnenkomst word je in een ruime entree ontvangen waar de toegang is tot de 45 unieke appartementen met een woonoppervlakte van gemiddeld 95 vierkante meter. Op de bovenste drie verdiepingen van het pand zijn de ruimere penthouses gelegen. In de ondergrondse parkeergarage is plek voor 51 auto’s, het dak van de parkeergarage zal worden bedekt met een duinlandschap. In het plan is ook een commerciële (kantoor)ruimte op de begane grond opgenomen.

Zeezicht is gerealiseerd in samenwerking met Stebru, Constructie-adviesbureau S3 en Spindler. Voor impressies van Zeezicht kunt u hier klikken.