Ad Huisman met pensioen

30 juni 2021

Na ruim 39 jaar bij Klunder Architecten werkzaam te zijn geweest, waarvan de laatste 1,5 jaar als adviseur, is vanaf 1 juli onze collega en oud-partner Ad Huisman definitief met een verdiend pensioen.
Ad is in 1982 begonnen bij Klunder Architecten en daarmee dus ruim 39 jaar betrokken geweest bij het bureau. Zijn inzet, kwaliteiten en ambities als projectleider bleven niet onopgemerkt voor de toenmalige directie en Ad werd dan ook in 2001 gevraagd om partner te worden. Deze postie, als partner-projectleider, heeft hij uiteindelijk van 2001 tot en met 2019 vervuld. Sinds 2019 was Ad deels werkzaam als adviseur bij het bureau, maar per 1 juli neemt hij nu definitief afscheid van ons bureau.
Mede dankzij Ad zijn er vele prachtige projecten gerealiseerd en heeft hij bijgedragen aan de positie die het bureau nu inneemt binnen de architectenwereld. 
Wij willen Ad bedanken voor zijn jarenlange inzet voor het bureau en wensen hem en zijn dierbaren nog veel gezonde jaren toe.