Nieuwe renderingen Eendrachtlaan, Utrecht

8 januari 2020

Het leegstaande kantoorpand op Eendrachtlaan 10 in Utrecht zal getransformeerd worden naar een geheel nieuw woongebied.

Op slechts 5 minuten van het centrum zal wooncomplex Concorde gebouwd worden. Het project bestaat uit een 15 verdiepingen tellende woontoren met collectieve daktuin en een lager woongebouw. De dakterrassen en grote openingen (nesten) vanaf de galerij, zorgen ervoor dat het groen naar buiten komt als duurzame wandeling door het gebouw. Naast ca. 125 appartementen is er ook ruimte voor 85 parkeerplaatsen in een half verdiepte parkeergarage met fietsenstalling. Naar verwachting wordt in 2019 gestart met de bouw van de Concorde en wordt deze eind 2021 opgeleverd. Onze samenwerkingspartner voor dit project is ontwikkelaar DUQER en bouwer ERA.contour.

Klik voor meer Artist Impressions hier