Nieuwe renderingen Eendrachtlaan, Utrecht

4 maart 2021

Het leegstaande kantoorpand op Eendrachtlaan 10 in Utrecht zal getransformeerd worden naar een geheel nieuw woongebied.

Op slechts 5 minuten van het centrum zal wooncomplex Concorde gebouwd worden. Het project bestaat uit een 15 verdiepingen tellende woontoren en een lager carrévormig woongebouw. Op de begane grond, gesitueerd tussen beide gebouwen, komt een collectieve daktuin. De dakterrassen en grote openingen (nesten) vanaf de galerij, zorgen ervoor dat het groen naar buiten komt als duurzame wandeling door het gebouw. Naast ca. 215 appartementen is er ook ruimte voor 82 parkeerplaatsen in een half verdiepte parkeergarage met fietsenstalling. Naar verwachting wordt in 2021 gestart met de bouw van Concorde en wordt deze eind 2023 opgeleverd. Onze samenwerkingspartner voor dit project is ontwikkelaar DUQER en bouwer ERA Contour.

Klik voor meer Artist Impressions hier