Scala bijna in de verkoop

6 april 2023

Scala gaat in de verkoop! Stedelijke allure, veel woonkwaliteit en een gunstige ligging naast het bruisende centrum van Bergen op Zoom, dat is Scala. Vandaag, 6 april, vindt het Scala Sale Event plaats. De 53 appartementen zullen op 13 april definitief in de verkoop gaan.

In het ontwerp van Scala ligt de nadruk op het creëren van een gezonde en duurzame leefomgeving. Bewoners kunnen straks, in de plint, gebruik maken van een Health Center met sportfaciliteiten. Hier kan bijvoorbeeld een yogales gevolgd worden of een bezoek worden gebracht aan de fysiotherapeut. Naast dat sporten en beweging bevorderlijk zijn voor het welzijn, heeft een groene omgeving eveneens een positief effect op de mentale en fysieke gezondheid. Het ervaren van kwalitatief groen begint bij Scala al bij het thuiskomen. Door efficiënte inpassing van het gebouw hebben we ruimte weten te creëren voor de toevoeging van een fraaie parkachtige setting rondom het gebouw.

Ook in het gebouw is dit natuurlijke karakter merkbaar: een uitnodigende patio, groene daken, grote plantvakken en vaste bloembakken dragen hier allemaal aan bij. Daarnaast zorgt de integratie van groen voor een klimaatbestendige leefomgeving en gaat het de negatieve effecten van stedelijke hittestress tegen.

De architectuur van Scala kenmerkt zich door horizontale belijning met grote terrassen rondom. De vaste bloembakken zorgen voor een maximaal binnen-buiten gevoel en bieden daarnaast ook privacy voor de bewoners. De houten gevelbekleding in beige-grijze tint is een mooie tegenhanger van het stoere en robuuste metselwerk van de begane grond.

Trots op het team!


ADAM Vastgoed | Aan de Stegge Roosendaal / ADSR | Stijlgroep Landschap & Stedelijke Ruimte | Baas Makelaars | Nuvastgoed | Zilvervink Communicatieadvies | Housing Heroes | De HypotheekFactory

 

Voor meer beelden van Scala, klik hier.