Vacature receptioniste/gastvrouw

2019

Wij zoeken
Een receptioniste, telefoniste en gastvrouw voor ons nieuwe kantoor.

De functie
Als receptioniste, telefoniste en gastvrouw ben je het visitekaartje van ons bureau. Een belangrijk deel van je werk is het ontvangen en begeleiden van onze gasten en het doorverbinden van onze cliënten, het reserveren van vergaderruimtes en het ondersteunen respectievelijk faciliteren bij de voorbereiding en uitvoering van de vergaderactiviteiten en evenementen op het bureau.
Verder voer je licht secretariële en administratieve werkzaamheden uit.

Het profiel
Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, beheerst de Nederlandse en Engelse taal en bent vaardig met de computer. Je hebt een representatieve uitstraling en organiseren is je tweede natuur. Als er zich problemen voordoen, blijf je rustig en los je die proactief en creatief op. Je ervaart het als een uitdaging om in een hecht team  bij te dragen aan de professionele omgeving van KLUNDER ARCHITECTEN.

Wij bieden
Wij bieden je een leuke afwisselende (deeltijd)baan met:
– waardering voor je werk in een professionele organisatie;
– een informele werksfeer, waarbij plezierig samenwerken belangrijk is;
– een prima salaris.

Reageren
Herken jij jezelf en ben je flexibel inzetbaar om ons team te komen versterken?  Je kunt je motivatiebrief, CV en (pas)foto sturen naar info@klunderarchitecten.nl o.v.v. SOLLICITATIE receptioniste, telefoniste en gastvrouw.